Stručná charakteristika pojišťovacího trhu ve Vietnamu
Ekonomické, právne a finančné prostredie vo Vietname. Fungovanie a systém organizácie vietnamského poisťovníctva. Vývoj objemu poistného v jednotlivých typoch poistenia. Právny rámec vietnamského poisťovníctva.