Vývoj pojistného trhu v oblasti průmyslových rizik v 90. letech - Ježdík, J.
Problematika rozvoja poistného trhu v oblasti poistenia priemyslových a podnikateľských rizík. Situácia na českom poistnom trhu. Prepojenie českého poistného trhu s trhmi vyspelých krajín. Pôsobenie medzinárodných zaisťovacích programov a postupné zapájanie českých podnikov do medzinárodných koncernov a s tým súvisiace poistenie.