Základy poisťovníctva - Čejková, Viktória
Recenzia publikácie - CHOVAN, P. a kol.: Základy poisťovníctva (Bratislava: Slovenská asociácia poisťovní. 176 s.). Publikácia podáva obraz súčasného poisťovníctva. Je rozdelená do siedmich kapitol, ktoré sa zaoberajú: poistným právom, organizáciou a riadením poisťovníctva, úlohami a významom poistnej ekonomiky, formami a druhmi zaistenia, zábranami škôd, prevádzkovou činnosťou poisťovne, likvidáciou poistných udalostí.