Nadštandard zdravotných výkonov a služieb - súkromné poistenie EXTRA - Fidrmuc, J.
Súkromné poistenie EXTRA - doplnkové zdravotné poistenie, ktoré poskytuje zatiaľ ako prvá a jediná na Slovensku Vzájomná životná poisťovňa, a.s. (VŽP). Šesť okruhov produktu EXTRA. Výhodné možnosti úhrady finančných prostriedkov na poistenie. Adresár pobočiek VŽP.