Systém dôchodkového zabezpečenia v Slovenskej republike
Dokončenie z č.43/1999. Valorizácia starobných dôchodkov a najvyššej výmery starobných dôchodkov. Výdavky na dôchodky. Mimoriadne poskytovanie starobného dôchodku. Financovanie starobných dôchodkov. Demografické faktory. Štúdie o systéme dôchodkového zabezpečenia v SR vypracované medzinárodnými organizáciami (ILO, OECD, World Bank). Odporúčané zmeny systému dôchodkového zabezpečenia.