V čom spočívajú deformácie? - Kováč, E.
Prezident Združenia zdravotných poisťovní SR MUDr. E. Kováč o stave a trendoch smerovania systému zdravotného poistenia. Zvýhodnenie niektorých poisťovní. Nadhodnotenie nákladov starších občanov.