Ako loviť v absolventskom rybníku - Ondruška, Peter
Výchova tzv. manažérskeho dorastu z radov mladých pracovníkov, absolventov škôl a študentov. Úroveň vzdelania. Počet študentov študujúcich na ekonomických školách v školskom roku 1996/1997. Faktory vplývajúce na výber povolania. Poradie odvetví a firiem podľa záujmu študentov.