Slovensko má vysokokvalifikovanú pracovnú silu - Weiss, Peter
Vystúpenia diskutujúcich na XX. zhromaždení HNClubu na tému: Ekonomika v demokracii - demokracia v ekonomike, Slovensko pred 21. storočím.