Lekári potrebujú prvú pomoc... - Pasztor, L.
Prezident Asociácie súkromných lekárov SR (ASL SR) MUDr. Ladislav Pasztor o financovaní súkromnej zdravotníckej praxe. Získanie potrebného základného kapitálu pre otvorenie súkromnej praxe.