Diskusie okolo energetickej koncepcie Slovenska neutíchajú - Rabayová, Z.
Energetická koncepcia SR do r. 2005 s výhľadom do r. 2010. Snaha súčasnej slovenskej vlády aktualizovať túto koncepciu. Priority koncepcie. Orientácia vlády na jadrový program, rozdielny názor ochranárskych organizácií. Problémy okolo dostavby jadrovej elektrárne Mochovce. Problém neplatenia a neracionálneho využívania energie v niektorých podnikoch. Vznik energetickej komisie a jej úlohy.