Čipové karty - Suďa, P.
Pri zavádzaní čipových kariet je nevyhnutná úzka spolupráca rezortov vnútra, zdravotníctva a sociálnych vecí. Doriešenie legislatívy čipovej identifikačnej karty. Elektronickú peňaženku Clip, ktorú vyvinula európska banková asociácia Europay International, po prvýkrát otestuje Česká republika. Elektronická peňaženka Monet má ambíciu stať sa českou národnou elektronickou menou. Výstava plastových kariet Cardea '96.