Ide len o obyčajnú hru s číslami? - Oujezdská, L.
Upresnenie údajov o pohľadávkach štátnych podnikov lesného hospodárstva a štátnych lesov TANAP-u voči organizáciam drevospracujúceho priemyslu v SR. Výrazné znižovanie objemu pohľadávok. Stop vývozu dreva bez finalizácie. Klasifikácia dreva ako závažný problém pri jeho vývoze.