Štátna lesnícka politika a trvale udržateľný rozvoj lesníctva v Slovenskej republike - Konôpka, J.
Základné princípy lesného hospodárstva v strednej Európe a v SR. Rozvojové úlohy v lesníctve na Slovensku. Štátna lesnícka politika. Nástroje lesníckej politiky na zabezpečenie trvale udržateľného rozvoja lesníctva na Slovensku.