Biotechnológie živočíšnej výroby - Pivko, J.
Využívanie biotechnologických manipulácií s dedičským materiálom založených na princípoch bunkového a génového inžinierstva v živočíšnej výrobe. Smery, ktorými sa rozvíja v súčasnosti výskum v reprodukčnej fyziológii.