Chýba reštrukturalizácia profesií - Buchta, Stanislav
Vývoj pracovnej a mzdovej štruktúry v poľnohospodárstve. Ošetrovatelia hospodárskych zvierat - najpočetnejšia profesijná kategória. Zvýšený podiel remeselníkov a administratívy. Neuspokojujúce priemerné mzdy. Mzdová diferenciácia. "Predprivatizačná agónia" v štátnych poľnohospodárskych podnikoch.