Globálna spoločnosť, lokálni ľudia a suroviny - Janků, Jaroslav
Rozhovor s manažérmi firmy Coca-Cola Amatil Slovakia, s.r.o. Bratislava o firme, trhu nealkoholických nápojov na Slovensku, o počte Slovákov v top manažmente, o využívaní domácich ľudských a surovinových zdrojov, o zamestnaneckých akciách.