Japonská kultura a management - Sopuch, T.
Aplikovanie japonských metód riadenia v iných územiach. Odraz japonskej národnej kultúry v tvorbe a riadení strategického procesu. Japonský prístup k stratégiám ovplyvňujú zmeny svetového trhového systému. Informačný a komunikačný systém v riadení japonských firiem.