Matica trhovej orientácie firmy - Ďaďo, J.
Miera trhovej orientácie firmy v desaťstupňovej škále (hodnota H 1 až 10). Jednotlivé body hodnotenia miery trhovej orientácie firmy. Výsledkom analýzy firmy by mala byť matica, v ktorej si firma nájde svoju pozíciu.