Pět stupňů neustálého zlepšování CI v podnikové praxi
Metóda neustáleho zlepšovania (Continuous Improvement - CI/kaizen) sa v mnohých výrobných firmách považuje za jednu ciest k zaisteniu akosti produkcie. Implementačný model CI. Príklad implementácie CI vo firme Hosiden Besson. Účinnosť systému CI. Päť stupňov implementačného modelu CI. Zoznam otázok ako pomôcka k sebahodnoteniu firmy pre uplatňovanie zlepšovania akosti. Členenie podľa stupňov CI.