Reinžiniering je cesta k intenzifikácii, ale má obmedzenia - Kavec, Ján
Niekoľko definícií reengineeringu. Ide nielen o zmenu organizačnej štruktúry, ale aj o výkonnosť, kvalitu a nízke náklady. Spájanie firiem za účelom získania časovej výhody, know-how, prístup k trhu, zníženie nákladov. Špecifiká rafinérskeho priemyslu.