Na pomoc podnikom v likvidácii - Zvolenská, Ľ.
Úpravy vyplývajúce z novely zákona č. 111/1990 Zb. o štátnom podniku, ktorú schválila Národná rada Slovenskej republiky 25. 10. 1996. Doterajšie skúsenosti z priebehu likvidácie štátnych podnikov. Lehota skončenia likvidácie. Povinnosti likvidátora.