Nerovnaké podmienky na podnikanie
Z odôvodnenia návrhu Ing. Ivana Matušíka, konateľa Herold Business Data (HBD), na začatie konania Ústavnému súdu SR vo veci nesúladu noviel zákona č. 328/1991 Zb. o konkurze a vyrovnaní s Ústavou SR.