Súkromným rozhlasovým staniciam hrozí vypnutie - Mistríková, Z.
Vývoj konfliktu medzi držiteľmi licencií a Slovenskými telekomunikáciami (ST). Vysoké ceny a chýbajúca mediálna koncepcia štátu. Asociácia nezávislých rozhlasových staníc (ANRS) a ST, jej rokovania s ST. Súkromné rozhlasové stanice sú závislé len na výnosoch z reklamy. Potreba podpory duálneho mediálneho systému zo strany štátu.