Intertransport '97
Kontakty a obchod pod jednou strechou (Kamiónová doprava, preprava a špedícia. Medzinárodná burza, výstava, konferencia, semináre a prezentácie. Zdokonalenie dopravy). Bielorusko: Od 1. novembra po novom na diaľnicu (Tarify a spôsob vyberania poplatkov od majiteľov a používateľov dopravných prostriedkov za prejazd diaľnicou Brest - Minsk - hranica Ruskej federácie). Karnety TIR v Uzbekistane.