Privatizáciu podnikov SAD sťažuje neistota budúcich dotácií - Zverková, Daniela
Zákon NR SR č. 168/1996 Z.z. o cestnej doprave a privatizácia štátnych podnikov Slovenskej autobusovej dopravy (SAD). Možnosti miest a obcí podpísať zmluvu o výkonoch vo verejnom záujme s iným dopravcom ako s SAD. Ekonomická situácia podnikov SAD. Problémy okolo privatizácie SAD. Výška cestovného a nástup individuálnej dopravy.