Železniční doprava - Šubert, M.
Medzinárodné organizácie železničnej dopravy. Združenie európskych železníc pre rozvoj kombinovanej dopravy ICF - Intercontainer-Interfrigo. Preprava zásielok na vlaku HANSA-BOHEMIA-CONTAINER-EXPRESS (HBCE). Preprava do Grécka a Turecka. Ponuka prepravných služieb spoločnosťou Interfrigo. Preprava na vlakoch Bohemia express a Moravia express. Zasielateľská činnosť na českých železniciach.