Pri výbere ekonomického softwaru rozhoduje najmä dôveryhodnosť firmy a cena softwarového balíka - Butkovská, M.
Vybrané problémy účtovného softwaru. Podmienky pre prácu s účtovným softwarom. Audit účtovného softwaru. Využívanie programovej dokumentácie. Programy ekonomického softwaru. Pružnosť softwaru. Nákup softwaru. Overovanie dôveryhodnosti softwarovej firmy. Rozhodovanie o nákupe zahraničného softwaru.