Reklamné listy O reklame, médiách a komunikácii
Z obsahu prílohy: Názory účastníkov Trend konferencie Marketingová komunikácia '96. Unilever musel pri ceste Flory na trh prekonať bariéry britskej legislatívy. Reklama z pohľadu našich detí. Aby sa noviny dokázali predať, potrebujú kvalitné informácie a dobrú reklamu.