Zákon o reklame verzus Internet Príloha Hospodárskych novín - Deván, D.
Opodstatnenosť novoprijatého zákona o reklame. Zákaz šírenia reklamy alkoholu a cigariet prostredníctvom telefónu, telefaxu a počítačovej siete. Obavy odbornej verejnosti, či Slovensko zase nezaspí technologický, ale aj myšlienkový vývin vyspelej časti sveta.