Humor, ako súčasť efektívneho manažmentu - Luknič, Arnold Steve
Významná úloha humoru v komunikácii medzi ľuďmi. Pôsobenie humoru v práci skupín - uvoľňuje napätie a redukuje nudu. Humor ako významný zdroj pri riadení schôdzí riešiacich problémy. Uvoľnenie napätia v konfliktných situáciách. Vodiace linky pre efektívne použitie humoru.