Svet liekov vo svete peňazí Postrehy z farmaceutickej výstavy CPhI - Šimonovičová, Alžbeta
Rast záujmu o výstavu svetových výrobcov farmaceutických a chemických substancií (CPhI) v r. 1990-1995. Výrobný sortiment prezentovaný na výstave. Postavenie a rozvoj talianskeho farmaceutického priemyslu. Podpora veľtrhu talianskou Asociáciou chemicko-farmaceutického priemyslu - ASCHIMFARMA-ICE. Výrobná a obchodná stratégia Biotiky. Predpokladaná reakcia výrobcov v menších krajinách na zmeny na trhu. Možnosti nadviazania obchodných kontaktov s dodávateľmi z Indie, Číny a Japonska. Vývoj biotechnológií (1973-1996). Záujem návštevníkov a vystavovateľov o produkty.