Informačné technológie - Schnapp, I.
Z obsahu prílohy: Čas ATM je už tu! Virtuálne siete - prechod k spojovaným službám. Odštartoval INVEX-COMPUTER. Slovenská verzia SAP R/3. Informačné technológie na Internete. GiTY: Komplexné riešenie sietí ATM. Ako sa orientovať pri výbere a kúpe tlačiarne (I). Pilotný projekt zavedenia a služieb ATM. SAS Data Warehousing - návrat investícií. Kompletné integrované riešenie Informixu pre pracovné skupiny a Intranet.