Windows 95 po roku - Andacký, Jozef
Predaj programu Windows 95. Výhody programu. Kapacita a kompatibilita programu. Zvýšená efektívnosť oproti verzii 3.1 a 3.11. Obľúbenosť najnovšej verzie. Konfigurácie počítačov pre Windows 95. Vývoj operačného systému MS DOS a Windows.