Značkové alebo do skladačov? - Andacký, Jozef
Význam marketingu vo výpočtovej technike. Image značky výrobcov ako výskumná marketingová politika. Výskum trhu podnikov výpočtovej techniky na Slovensku. Diferenciácia značky. Marketingové poradenstvo firmy IBM Slovensko. Montáž počítačov podľa požiadaviek zákazníka. Trh značkových osobných počítačov na Slovensku v r. 1995. Vybrané osobné počítače na slovenskom trhu. Hodnotenia odbornej tlače.