Informačné zdroje - Mušutová, Z.
Knižnično-informačné systémy ako základný nástroj tvorby, uchovávania a sprostredkovania spoločenského poznania - dokumentografické, faktografické, expertné. Funkcie knižnično-informačných stredísk v rámci inštitúcie. Informačné zdroje a služby organizačno-dokumentačného oddelenia Inštitútu menových a finančných štúdií NBS.