Normy radu ISO 9000 - súčasný stav harmonizácie v SR - Steinlová, K.
Svetová obchodná organizácia (WTO - World Trade Organization) a význam a uplatňovanie medzinárodných noriem. Normy radu ISO 9000 - najrozšírenejšia medzinárodná norma pre systémy zabezpečovania kvality. Význam noriem ISO 9000 pre podniky - úspora peňažných prostriedkov, uspokojovanie zákazníkov, zhoda s predpismi (dodržiavanie predpisov), zabezpečenie a usmernenie budúceho vývoja organizácie. Prehľad existujúcich noriem kvality z radu ISO, pripravované návrhy noriem ISO o kvalite.