Veřejná podpora neziskovým kulturním a mediálním činnostem - ano, či ne? - Hamerníková, B.
Argumenty v prospech uplatnenia ekonomického prístupu ku kultúre a k masmédiám. Ako podporujú vlády vyspelých krajín kultúru a masmédiá. Kultúra a masmédiá ako objekty ekonomickej analýzy. Argumenty "pre" a "proti" verejnej podpore neziskovým kultúrnym a mediálnym činnostiam.