Od júna výhodné prepojenie - Kraus, R.
Generálny riaditeľ Výstavníctva Bratislava, a.s., Ing. Roman Kraus o polarizácii v odvetví výstavníctva. Špecializácia a konkurencia medzi výstavníckymi organizáciami. Otvorenie kongresovo-spoločenského centra so špičkovým technickým vybavením.