Dorazí mobbing i k nám? - Zuzák, Roman
Slovo mobbing (psychologický teror na pracovisku) je predmetom mnohých diskusií. Čo znamená a prečo sa používa pre známe situácie nový názov. Ako vzniká mobbing. Prejavy mobbingu. Reakcie postihnutých. Možnosti obrany.