Nepodceňujte rozhovor - Pražáková, Monika
Význam ľudského kontaktu a rozhovoru s pracovníkmi organizácie. Príprava rozhovoru, ktorý by mal viesť k získaniu nových informácií. Vedenie rozhovoru podľa zásad. Kladenie sondážnych alebo kontrolných otázok. Rušivé vplyvy v priebehu rozhovoru. Význam schopnosti aktívneho načúvania.