Logistika a trendy v manažmente výroby - Stern, Juraj
Logistika ako nová vedná disciplína a jej podiel na optimalizácii dopravy, výroby a informácií v podniku. Nová koncepcia v plánovaní a riadení výroby. Stanovenie cieľovej orientácie poslania podniku. Podrobná analýza súčasného stavu podniku - analýza "7 S". Realizácia konkrétnych organizačných zmien - na základe analýzy. Uplatnenie koncepcie Just-in-Time v celom materiálovom toku. Zabezpečenie pružnosti strojov a pracovníkov - budovanie počítačom integrovanej logistiky CIL (Computer Integrated Logistic), ako súčasti koncepcie CIM (Computer Integrated Manufacturing).