Oběhová logistika - Jurová, Marie
Logistika - riadenie materiálového toku ako celku vrátane informačného toku. Redukovanie zásob. Spolupráca so zákazníkmi a dodávateľmi. Význam a zmysel logistiky. Základnou podmienkou fungovania obchodnej logistiky je existencia trhového hospodárstva.