Organizace a řízení - důležitá logistická aktivita - Kumar, S.
Význam podnikovej logistiky pri riadení. Fázy v evolúcii logistickej organizácie. Kritériá, ktoré sa berú do úvahy pri vytváraní logistických programov. Kritériá hodnotenia manažmentu logistiky. Kontrola a riadenie logistickej aktivity.