<The> Place of Logistics in Production Process in Slovak Firms - Stern, Juraj
Základná filozofia logistiky. Aplikovanie logistiky v podmienkach Slovenska. Budovanie logistického systému. Význam logistiky pre postavenie a udržanie podniku na trhu.