Ministerská rada OECD o sociální politice - Rychlý, L.
Prijatie Českej republiky do OECD v r. 1995. Členstvo v OECD nie je len privilégiom, ale i záväzkom. Rada ministrov OECD sa na svojom zasadnutí zaoberala materiálmi, ktoré sa týkali zamestnanosti a sociálnej politiky. Politické dôsledky starnutia populácie. Zvyšovanie efektívnosti aktívnej politiky na trhu práce. Politické doporučenia týkajúce sa aktívnej politiky zamestnanosti. Súvislosti medzi medzinárodným obchodom a sociálnymi štandardami.