Západná Európa čoskoro v počte imigrantov dosiahne úroveň Severnej Ameriky - Rievajová, Eva
Vzájomné zamestnávanie občanov SR a ČR v r. 1993-1995. Zahraniční zamestnanci v SR. Migračný vývoj v západnej Európe prináša ilegálne prisťahovalectvo.