Globalizácia spoločenských procesov. 1 - Bonko, A.
Globalizácia celospoločenských procesov a jej dôsledky pre ďalší ekonomický rozvoj. Očakávaný vzrast konkurencie na svetových trhoch. Zlaďovanie národných záujmov so svetovými. Orientácia na globálny politicko-ekonomický priestor.