Strach vraj nie je dobrý radca - Melichárková, A.
Predložené návrhy na zvýšenie cien elektriny v SR. Odôvodnenie zvyšovania cien elektrickej energie. Nákladovosť. Zmena tarifnej filozofie pre domácnosti. Dosahy na spotrebiteľa.