Ceny akcií investičných fondov sa za pol roka zvýšili takmer o polovicu - Grančič, P.
Vývoj investičných fondov v SR. Výsledky hospodárenia. Negatívny vplyv štátneho zasahovania. V budúcnosti bude pokračovať reštrukturalizácia portfólií a vytváranie vlastníckych pomerov vo fondoch. Vývoj obchodovania s akciami fondov. Investorské ukazovatele vybraných investičných fondov. Vývoj priemerných cien akcií a obchodovaných objemov fondov VÚB Kupón, investičný fond, a.s., Harvardský rastový investičný fond Slovakia, a.s., a Creditanstalt - Slovenský investičný fond, a.s.