Štátny fond rozvoja vedy a techniky - ďalšia forma financovania výskumných a vývojových pracovísk - Ungerová, M.
Od 1.1.1997 bude zriadený Štátny fond rozvoja vedy a techniky, ktorý bude sústreďovať vlastné financie a prostriedky štátneho rozpočtu. Finančná podpora prostredníctvom fondu sa bude realizovať dotáciami a návratnou finančnou výpomocou. Účastníci ankety vyjadrili súhlas s vytvorením fondu. Pripomienky respondentov k vytvoreniu fondu.